En stor dag

Idag går jag på semester efter att, sedan februari trappat upp arbetstiden från 0-100%. Okej, det är bara den här veckan jag jobbat 100% men det är en viktig markering för mig, och det betyder jättemycket. Mycket mer än jag trodde det skulle göra.

Det har varit väldigt lugnt här på sidan, men jag hoppas kunna vara mer närvarande framöver. Jag spelar trummor i ett band och just nu tar bandet det mesta av den tid som finns för musiken. Jag har dock stora planer på fortsatta Popnörd-produktioner och har slipat på mina mixningsfärdigheter genom att jobba med remixar på sidan Metapop. Lyssna gärna på den senaste via länken nedan.

Jag hoppas att ni hänger med på Popnörds fortsatta resa, även om vi haft ett långt stopp på en station ingenstans…

Julia Kahn – Fly Away (Popnörd Remix)https://metapop.com/Popnord/tracks/fly-away-julia-kahn-popnrd-remix-master/90383

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll UpScroll Up