Artikel i tidningen Revansch

Revansch är en tidning som ges ut av Riksförbundet för Social och Mental Hälsa (RSMH). I årets första nummer omnämns Popnörd, tillsammans med andra artister, i en artikel under kultursidorna. Jacob är en artist som jag haft lite kontakt med under en tid, och det är möjligt att det blir någon form av samarbete i framtiden. Lyssna på och stötta gärna Jacob genom att söka på Spotify (300/Solen ligger på) och/eller följ hans Instagram.

Jag har fått tillåtelse av RSMH att fota artikeln och lägga upp den här.

Popnörd är medlem i RSMH och uppmanar er som läser det här att också bli det. Utan medlemmar kan inte föreningar av det här slaget fortsätta bedriva verksamhet. Surfa in på www.rsmh.se och läs mer om deras verksamhet samt lokala föreningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll UpScroll Up