Advent

Så här i juletid är det omöjligt att inte komma i kontakt med julmusik. Popnörd vill med den nya singeln beskriva jul och julefrid ur ett annat perspektiv än det som ofta belyses i de klassiska julsångerna.
Popnörd vet att många kan relatera till texten i Advent (en snötäckt minneslund), och den är skriven utifrån egna erfarenheter men utgår också från en situation som en nära anhörig befinner sig i (hej pappa).

Singeln kostar 25 kr eller valfri högre summa, och alla intäkter kommer oavkortat gå till inköp av ny midi-keyboard så att Popnörd kan fortsätta skapa mer piano- och synthbaserad musik. Singeln kommer finnas tillgänglig via Spotify men finns redan nu på Popnörds Bandcampsida. Klicka på länken ovan, eller nedan, för att lyssna/köpa. God jul, önskar Popnörd.

Advent (en snötäckt minneslund)

Jag stannar upp ett slag
Och hör mitt hjärta slå
Mitt i ett andetag
Tar jag mig tid att nå
Mitt hjärtas inre rum
Där storm och stiltje bor
Det brus som gör mig stum
Är ångesten som gror

En sorg uppfyller mitt hjärta
Befäster den smärta
Som tar mer än ger

En timma julefrid
Där stormen lugnar sig
En bättre egentid
Är allt jag önskar mig
Jag stannar upp ett slag
Och ser hur tiden går
En timma blir en dag
Och dagen blir till år

En jul djupt sjunken i svärta
En högtid av smärta
Som tar mer än ger, och sargar mig
En åldrande kärlek, där ömheten avvek
För att skära i dig

Jag andas ut en stund
Och fäller tyst en tår
En snötäckt minneslund
Där minnet av dig står
Jag stannar upp ett slag
Och hör hur tiden går
Mitt i ett andetag
Hör jag hur hjärtat slår

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll UpScroll Up