Mandy Rich

För ett tag sedan blev jag kontaktad av Mandy Rich, en svensk hiphop-artist som fredagen den 14/12 släpper sin nya singel.

Mandy Rich är relativt ny på den svenska hiphopscenen och vill motverka den machoattityd som länge funnits på densamma.

– Det är väldigt heteronormativt och ghettoromantiserande. Men jag tror folk hungrar ett nytt perspektiv inom hiphopen, även om det kan ta tid innan man blir helt accepterad, säger hon och tystnar. Jag är bara jag, det är vi ju alla. Men jag vill påminna människor om att det faktiskt inte är så jävla bara att vara just det. Sig själv.

(Citat från www.mandyrich.se)

Popnörd tycker att Mandys inställning till musik, heteronormer, och allas lika värde är uppfriskande och ställer sig bakom budskapet till 100%. I väntan på att hennes nya singel släpps på fredag, lyssna på Skarpnäck. Det gjorde jag, och blev tagen med storm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll UpScroll Up