Elände och Ångest

Nu finns singeln ”Elände och ångest” att streama via Spotify Joel Segerstedt från The Open Up And Bleeds gästar på sång och piano.

Låten började ta form för över 10 år sedan, och för ett år sedan kom texten som en följd av utmattning och depression. Popnörd vill med låten, på ett prestigelöst sätt, beskriva känslan av att förlora kontrollen över sitt eget liv och musiken har blivit ett sätt att hantera elände och ångest.

Fredagen den 7 december kl 20.00 har videon till låten premiär på Youtube. Följ länken för att vara med, och det finns möjlighet att kommentera premiärvisningen i realtid. Passa också på att prenumerera på Popnörds Youtubekanal.

Singeln kommer eventuellt att finnas tillgänglig för försäljning, men fokus ligger just nu på att färdigställa skivan som (om planeringen håller) kommer vara en perfekt julklapp till någon som behöver höra ny musik.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll UpScroll Up